Menu
TR ENG

Hakkımızda

Kurulduğu 1980 yılından bu yana bal sektörünün gelişimine öncülük eden ve uzun yıllardır sektörün lider firması olan Balparmak, 350 den fazla çalışanı ile sağlığı, doğallığı, lezzeti her gün sofralara taşıyor. Tüketicisine sunduğu kalite standardı ile farklılaşan Balparmak, bu anlamda sektörün öncülüğünü üstleniyor. Gıda güvenliği konusunda uluslararası standartlara göre çalışan firma, gıda güvenliği sistemi FSSC 22000 ile global gıda standardı BRC (British Retail Consortium) gibi sertifikalara da sahip. Balparmak ayrıca, Türkiye’nin tek, Avrupa’nın en kapsamlı dört eşdeğer bal ihtisas laboratuvarı arasında yer alan APİLAB – Balparmak Analiz Laboratuvarı sayesinde, tüketicisine sunduğu bütün ürünleri toplam 122 parametre doğrultusunda analiz ediyor.

 

Vizyon

Sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak için her insanın balımızdan günde en az bir kaşık yemesini sağlamak.

 

Misyon

 

Dünyanın en mucizevi besini olan balın doğallığını ve saflığını korumak ve onu kaliteli yaşamın vazgeçilmez bir unsuru haline getirmek, böylece balın değerini hak ettiği en yüksek düzeye çıkarmak.

 

Üye olduğumuz kurum ve kuruluşlar

BAL-DER (Bal Paketleyicileri, İhracatçıları ve Sanayicileri Derneği) kurucu üyesidir. Ayrıca Altıparmak Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özen Altıparmak, dernek yönetim kurulu başkanlığını da yürütmektedir.

Gıda Güvenliği Derneği (GGD)

International Honey Exporters Organization (IHEO)[SE1]

International Honey Commission (IHC)

Kalibrasyon ve Deney Laboratuvarları Derneği (Turklab)