Menu
TR ENG

Ballı Kinoalı Meyve Salatası

4 kişilik

 

Malzemeler:

150 g Kavun

125 g Çilek

1 adet Kivi

1 adet Portakal

1 adet Mango

1 çay bardağı ( 100g ) Kinoa

3 yemek kaşığı Balparmak bal

 

Servisi İçin:

4 dal taze nane

1 dal taze kekik

 

Hazırlanışı:

- Kinaoyı 4 bardak su ile orta ateşte yaklaşık 15-20 dakika haşlayın ve süzün.

- Kinaoların soğuması için, yaklaşık 15 dakika buzdolabında bekletin.

- Meyveleri iri küpler halinde doğrayın.

- Meyvelerin üzerine Balparmak balı dökün ve harmanlayın. 

- Soğumuş kinaoları ekleyerek servis tabağına alın.

 

Sunum veya Öneri

- Üzerine doğranmış taze nane ve taze kekik yaprakları ile servis edin.