BALLI KİNOALI MEYVE SALATASI
Tarih : 05 Şubat 2019
Kategori : Ballı Tarifler
Malzemeler (4 kişilik)
- 150 g Kavun
- 125 g Çilek
- 1 adet Kivi
- 1 adet Portakal
- 1 adet Mango
- 1 çay bardağı ( 100g ) Kinoa
Servisi İçin
- 4 dal taze nane
- 1 dal taze kekik
Hazırlanışı
Kinaoyı 4 bardak su ile orta ateşte yaklaşık 15-20 dakika haşlayın ve süzün. Kinaoların soğuması için, yaklaşık 15 dakika buzdolabında bekletin. Meyveleri iri küpler halinde doğrayın. Meyvelerin üzerine Balparmak balı dökün ve harmanlayın. Soğumuş kinaoları ekleyerek servis tabağına alın.
Sunum veya Öneri
Üzerine doğranmış taze nane ve taze kekik yaprakları ile servis edin.
SON EKLENEN BLOG YAZILARI