BALLI KİNOALI MEYVE SALATASI

Malzemeler (4 kişilik)

  • 150 g Kavun
  • 125 g Çilek
  • 1 adet Kivi
  • 1 adet Portakal
  • 1 adet Mango
  • 1 çay bardağı ( 100g ) Kinoa
  • 3 yemek kaşığı Balparmak bal

Servisi İçin

  • 4 dal taze nane
  • 1 dal taze kekik

 Hazırlanışı

Kinaoyı 4 bardak su ile orta ateşte yaklaşık 15-20 dakika haşlayın ve süzün. Kinaoların soğuması için, yaklaşık 15 dakika buzdolabında bekletin. Meyveleri iri küpler halinde doğrayın. Meyvelerin üzerine Balparmak balı dökün ve harmanlayın. Soğumuş kinaoları ekleyerek servis tabağına alın. 

Sunum veya Öneri

Üzerine doğranmış taze nane ve taze kekik yaprakları ile servis edin.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.