BALLI VE MEYVELİ GÜLLAÇ

Sütü bir tencerede kaynatın. Gül suyu ve Balparmak balı ilave edin ... 

BALLI BİBERİYELİ IZGARA PİLİÇ

Marine sosunu hazırlamak için, gerekli malzemenin tamamını oval bir kaba koyun ve çırpma teli yardımı ile karıştırın. Piliç göğüsleri marine sosuna ekleyin ve elinizle iyice karıştırın. 

BALLI TÜRK KAHVELİ TİRAMİSU

Peyniri, ocakta benmari usulü eritin. İçine yumurta sarısını ve vanilyayı ek ...

BALLI HARDALLI SOMON TERİYAKİ

Somon balıklarını, yaklaşık 33 g'lık 24 eşit parçaya bölün. Marine sosunu ...

BALLI ELMA SUYU

Elmaları iyice yıkayıp soyun ve çekirdeklerini temizleyin. Dilimleyip meyve ...

BALLI BADEMLİ PİLAV VE BUHARDA LEVREK

Öncelikle bu yemeği yapabilmeniz için bir buhar tenceresine ihtiyacınız...

BALLI ZENCEFİLLİ LİMONATA

Limon kabuklarını sebze soyacağı ya da keskin bir bıçakla, limonun beyaz kısım ...

BALLI MEYVE SALATASI

Muzun kabuklarını soyup dilimleyin. Kararmaması için limon suyunu üzerine ...

TARÇINLI BALLI IHLAMUR

Ihlamuru sıcak suda 5 dakika bekletin. Fincana bal ve tarçını ekleyin. Tarçın ve ...

BALLI POFUDUK

Yumurtayı ve şekeri iyice çırpın. Unu, karbonatı, limon suyunu, limon ...

ELMASİYE

Elmaları yıkayıp kabuklarını soyun. Elmalar bölünmeden, ortaları delik kalacak şeki...

OSMANLI MUTFAĞINDAN BİR ESİNTİ

Osmanlı mutfağından Helva-i Hakani, Sirkencubin ve Terkib-i Çeşidiye tarifi detayları için ...

HAYATINIZA TAT KATACAK BALLIMİX’E YAKINDAN BAKIŞ

Hem yetişkinler hem de çocuklar için ideal bir atıştırmalık olduğunu düşündüğümüz bal ve fındığın muazzam birlikteliğinden oluşan BallıMix, kısa zamanda kahvaltı masalarının baş köşesine kondu!

 

BALLI KİNOALI MEYVE SALATASI

Kinaoyı 4 bardak su ile orta ateşte yaklaşık 15-20 dakika haşlayın ve süzün. Kinaoların soğuması için, yaklaşık 15 dakika buzdolabında bekletin. 

BALLI CEVİZLİ DONDURMA

Süt, bal ve yumurta sarısını benmari usulü sürekli karıştırarak pişirin. Kremayı mikserde çırpın.

BALLIMİX'Lİ VE MEYVELİ KREP

Krep hamuru için; Sütü, yumurtayı, unu, vanilyayı, sıvı yağı ve bir tutam tuzu iyice çırpın.

ŞEHZADE TATLISI

Krep hamuru için süt, elenmiş un, bir tutam tuz ve yumurtaları, mikserle ya da çırpma teli yardımıyla, pütürsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın.

BALLI PUDİNG

Ayvaların kabuklarını soyup, ikiye bölün, ortalarını oyun. Suyu ve 5 su bardağı şekeri, şeker boyasıyla karıştırın. 

BALLI MUZLU AYVA TATLISI

Ayvaların kabuklarını soyup, ikiye bölün, ortalarını oyun. Suyu ve 5 su bardağı şekeri, şeker boyasıyla karıştırın. 

BALLI ÇİLEKLİ LİMONATA

Limonun kabuklarını rendenin ince yeri ile rendeleyin ve sularını sıkın. Taze zencefili çok ince rende ile rendeleyin. 

ŞEFTALİ VE CHİALI BALLI SMOOTHİE

 Şeftalileri soyun, çekirdeklerini çıkarın, gelişigüzel şekillerde doğrayın. Blendırın içine, doğradığınız şeftaliyi, Balparmak balı, sütü ve son olarak yoğurdu ilave edin.

BALLI SICAK İÇECEKLER TARİFİ

 Yeditepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden Prof.Dr. Ahmet Aydın ve Prof.Dr. Erdem Yeşilada yönetiminde yapılan bir araştırmada, bal ilave edildiğinde siyah çay ve bitki çaylarının antioksidan gücündeki artışlar incelendi. 

GREYFURTLU, BALLI, SODALI ENERJİ İÇEÇEĞİ

Turunçgiller kış mevsiminde bolca bulabileceğiniz meyveler kategorisinde yer alır.  Greyfurt içerdiği C vitamini ile yüksek besin değerine sahip bir meyvedir. 

BALLI BUZLU ÇAY

Limonu ikiye kesin. Yarısının suyunu çıkartın. Kalan yarısını da ince ince dilimleyin. Çilekleri temizleyip dilimleyin.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.