Balparmak

Balparmak Çıtkapak Çam Balı 600 g

242,50 TL
600 gr
... %100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
... Kesintisiz Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
... Darbeye Karşı Tam Koruma
Özel Paketleme
... 350 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo


Çam Balı
Kampanya
  • İÇERİK
  • Balparmak Çıtkapak Doğal Çam Balı - 600 Gram

    Balparmak Çıtkapak Doğal Çam Balı - 600 Gram


    Çam ağaçlarının öz suyu ile beslenen koşnil böceğinin salgılarının arılar tarafından işlenmesiyle ortaya çıkan çam balı, sıra dışı üretim yolculuğu sayesinde kendine has aromatik bir lezzete kavuşuyor. Çam ormanlarının odunsu ve ferah kokusunu sofralara taşıyan bu bal çeşidi, Balparmak tarafından Anadolu’da en yoğun üretimin yapıldığı Muğla ve civarındaki bölgelerden derleniyor. Kolay kullanım sunan kapağı ile Balparmak Çıtkapak Çam Balı, her an ve her yerde keyifli bir tüketim sunuyor.

    Balparmak Çıtkapak Çam Balı, yumuşak aromasıyla sofralarınıza doyumsuz bir lezzet katarken
    pratik ambalajıyla da vazgeçilmeziniz olacak. Siz de hemen sepetinize ekleyin!



    Balparmak Çıtkapak Doğal Çam Balı

    Çam Balı ve Özellikleri Nelerdir?

    Çam balı, çam ağaçlarının öz suyu ile beslenen koşnil böceğinin ağaç üzerinde bıraktığı hoş kokulu salgılardan üretilen bir bal çeşididir. Renk, koku ve kıvam bakımından çiçek ballarından ayrılan bu salgı balı çeşidi, içeriği ve lezzeti ile yediden 70’e keyifle tüketilebilen besinlerden biri olmaktadır.

    Organik asitler, enzimler ve mineral maddeler yönünden zengin olan çam balı, özellikle de vücudun günlük enerji ihtiyacını doğal yollardan karşılamaya katkıda bulunur. Zengin içeriği sayesinde çok yönlü bir tüketim sunan bu bal, kendine has aromatik ve yumuşak bir tada sahiptir. Çam balının 100 gramında yaklaşık 304 kalori bulunmaktadır.

    Çam Balı Nasıl Kullanılır?

    Her sabah güne başlarken

    Her sabah güne başlarken

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Kişisel bakımda

    Kişisel
    bakımda

    Çam balını yiyecek ve içeceklerinize ilave ederek kullanabileceğiniz gibi tek başına da tüketebilirsiniz. Doğal şeker bileşenlerinin düşük oranı sayesinde uzun süre kristalleşmeden saklayabileceğiniz bu balı, aromasını ve besin değerlerini kaybetme riski olmadan gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

    3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu

    Halikarnas’ın Zengin Çam Ormanlarından

    Halikarnas’ın Zengin
    Çam Ormanlarından


    Koşnil böcekleri, çam ağaçlarının öz suyu ile beslendikten sonra kendilerine fazla gelen karbonhidrat içerikli tatlımsı salgıyı ağaçların üzerine bırakır. Bu salgılar, bal arıları tarafından ağustos-kasım döneminde toplanır.

    Sadece Doğal Olanı

    Sadece
    Doğal Olanı


    Kovana taşınma süresi boyunca işçi arıların enzimleriyle karışan koşnil salgıları peteklere yerleştirilir. Ardından, kovan içi işlerden sorumlu genç işçi arılar tarafından işlenerek bala dönüştürülür.

    Her Damlada Kalite ve Tutarlılık

    Her Damlada
    Kalite ve Tutarlılık


    Muğla ve civar bölgelerde üretilen çam balı örnekleri, Balparmak tarafından toplanarak laboratuvar analizlerinden geçirilir. Sadece doğal ve yüksek kaliteli ballar seçilerek hijyenik koşullarda özenle ambalajlanır.

    Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!

    “Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”

    Balparmak tesislerine ulaşan tüm çam balı numuneleri, Balparmak Analiz Laboratuvarlarında en az 100 parametre ile analiz ediliyor. Böylelikle balınızın gerçekliği ve kalitesi garanti altına alınırken, ürünlere ait analiz raporları ise Priospot sistemi üzerinden tüm şeffaflığı ile siz balseverlerin bilgisine sunuluyor.

    Çam Balı QR
    Doğal Bal
    • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Balparmak iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Şehzade Tatlısı

    Malzemeler

    Hamuru için
    • 1.5 su bardağı süt
    • 1 su bardağı un
    • 2 adet yumurta
    • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
    • Tuz İç malzemesi
    • 2 adet iri muz
    • 1/2 çay bardağı dövülmüş fındık
    • 1/2 çay bardağı dövülmüş antepfıstığı
    • 200 gr kaymak
    • 1 su bardağı bal (Balparmak Çam Balı)


    Süslemek için

    • Mevsim meyveleri
    • Antepfıstığı içi

    Hazırlanışı

    Krep hamuru için süt, elenmiş un, bir tutam tuz ve yumurtaları, mikserle ya da çırpma teli yardımıyla, pütürsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın. Teflon bir tavayı ocağın üzerinde iyice ısıtın. Her bir krep için birer tatlı kaşığı sıvıyağ ısıtın. Krep hamurundan bir kepçe kadarını tavanın ortasına dökün. Tavanın tamamını kapla

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.