Balparmak

Balparmak Çam Balı 850 g

291,00 TL
850 gr
... %100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
... Kesintisiz Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
... Darbeye Karşı Tam Koruma
Özel Paketleme
... 350 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo


Çam Balı
Kampanya
  • İÇERİK
  • Balparmak Doğal Çam Balı - 850 Gram

    Balparmak Doğal Çam Balı - 850 Gram


    Balparmak Çam Balı, kendine özgü eşsiz lezzetini doğanın mucizesinden alıyor. Doğadaki hayranlık uyandırıcı iş birliğinin bir sonucu olarak ortaya çıkan bu bal türü, üretim şekli bakımından çiçek balı çeşitlerinden ayrılıyor. Arıların çam ağaçlarındaki koşnilin salgılarından ürettiği çam balı, farklı enzimleri bir arada taşımasıyla lezzetli ve zengin bir içeriğe sahip oluyor. Böylelikle doğanın değerli armağanlardan biri daha arılar vesilesiyle insanlığa sunuluyor.

    Aromatik lezzeti ve zengin içeriğiyle vazgeçilmeziniz olacak bir bal deneyimi
    için siz de hemen Balparmak Çam Balı’nı sipariş verin!



    Balparmak Doğal Çam Balı

    Çam Balı ve Özellikleri Nelerdir?

    Çam balı, “salgı balı” olarak adlandırılan bir bal çeşididir. Çiçek ballarına kıyasla daha koyu bir renge ve daha yüksek bir pH derecesine sahiptir. Damakta kendine özgü, yumuşak bir tat bırakır. Bu bal çeşidi, çam öz suyu ile beslenen koşnil böcekleri ve arıların organize çalışmasıyla meydana gelir.

    Koşnil böceklerinin çam ağaçlarına bıraktıkları salgılar, arıların değerli enzimleriyle işlendikten sonra kovan içi faaliyetler sonucu bala dönüşür. Bu yönüyle çam balı, aktif doğal bileşen yönünden oldukça güçlü bir içeriğe sahiptir. Besin değerleri bakımından zengin olan bu bal, vücudun günlük vitamin ihtiyacını karşılamaya katkıda bulunur. Çam balının 100 gramında yaklaşık 304 kalori bulunmaktadır.

    Çam Balı Nasıl Kullanılır?

    Her sabah güne başlarken

    Her sabah güne başlarken

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Kişisel bakımda

    Kişisel
    bakımda

    Çam balını isterseniz tek başına, isterseniz yiyecek ve içecekler ile tüketebilirsiniz. Kristalleşmeden uzun süre saklayabileceğiniz bu balı, uygun koşulları sağladığınız müddetçe ilk günkü tadı ve aroması ile kullanabilirsiniz.

    3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu

    Mis Kokulu Çam Ormanlarından

    Mis Kokulu
    Çam Ormanlarından


    Arılar, ağustos-kasım arasındaki dönemde koşnil böceklerinin çam ağaçlarına bıraktıkları salgıları toplar ve kovanlara taşıdıkları süre boyunca kendi enzimleriyle işler.

    Sadece Doğal Olanı

    Sadece
    Doğal Olanı


    Tarlacı işçi arıların kovanlarına götürdükleri koşnil salgıları, kovan içi hizmetle görevli arılar tarafından peteklerde olgunlaştırılarak sırlanır. Böylece çam balı üretim süreci tamamlanmış olur.

    Her Damlada Kalite ve Tutarlılık

    Her Damlada
    Kalite ve Tutarlılık


    Muğla ve civar bölgelerden toplanan çam balı örnekleri, Balparmak laboratuvarlarında analiz edilir. Sadece tamamen doğal ve yüksek kaliteli ballar seçilerek özenle ambalajlanır.

    Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!

    “Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”

    Balparmak, Muğla ve çevre bölgelerden topladığı tüm çam balı numunelerini en az 100 parametre doğrultusunda doğallık ve kalite testlerine tabi tutuyor. Bu sayede balınızın doğallığı ve kalitesi güvence altına alınmış oluyor. Size de sadece leziz ve gerçek balın keyfini çıkarmak kalıyor!

    Çam Balı QR
    Doğal Bal
    • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Balparmak iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Ballı Pofuduk

    Malzeme 
    • 3 yumurta 
    • 1,5 su bardağı un 
    • 1 paket vanilya 
    • 1 çay kaşığı karbonat 
    • 2 yemek kaşığı şeker 
    • 1,5 limonun suyu ve kabuğunun rendesi 
    • Kızartmak için, sıvı yağ 
    • 1 yemek kaşığı pudra şekeri 
    • 2 yemek kaşığı bal (Balparmak Çam Balı)

    Hazırlanışı:

    Yumurtayı ve şekeri iyice çırpın. Unu, karbonatı, limon suyunu, limon kabuğu rendesini ve vanilyayı iyice karıştırın. Tavada yağı kızdırdıktan sonra hamurdan bir kaşık kadar alıp kızgın yağa dökün. Hamurları yağda iyice kızarttıktan sonra yağını süzerek servis tabağına alın. Üzerlerine bal ve pudra şekeri gezdirdikten sonra servis yapın. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.