Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Üye Ol
Arama Yap
Sepetim
12.08.2021

HEM LEZZETLİ HEM DE BESLEYİCİ: APİTERA PROPOLİSLİ YULAF LAPASI

APİTERA PROPOLİSLİ YULAF LAPASI

Hedefe yönelik beslenme programlarının vazgeçilmez parçası olan yulaf lapasının (porridge) içeriği, Apitera Propolis ile şimdi daha güçlü!

Son dönemlerde giderek haklı bir şöhret kazanan yulaf; omletlerden tatlılara, smoothie’lerden sütlere kadar pek çok farklı tarifte yer alıyor. Fakat yulaf lapası (porridge), bu konuda en çok rağbet gören tariflerden biri oluyor. Güne başlarken tüketilen bir kâse porridge, içeriğindeki yoğun lif sayesinde uzun süre tok kalmaya yardımcı oluyor. Tercihinize göre pek çok farklı ek malzeme ile yapabileceğiniz porridge tarifine lezzetli ve güçlü bir alternatif arıyorsanız; Apitera Propolisli yulaf lapası tarifine de mutlaka göz atmalısınız! 


1. APİTERA PROPOLİSLİ YULAF LAPASI YAPIMINA DAİR…

APİTERA PROPOLİSLİ YULAF LAPASI YAPIMINA DAİR

Porsiyon: 1 Kâse

Hazırlama Süresi: 15 Dakika

Bekleme Süresi: 5 Dakika

Materyaller:

  • Küçük Tencere

  • Servis Kâsesi

  • Bıçak

Malzemeler:

  • Yulaf Ezmesi (5 yemek kaşığı)

  • Süt (1 su bardağı)

  • Su (1/2 su bardağı)

  • Elma (yarım)

  • Yaban Mersini

  • Chia Tohumu

  • Balparmak Apitera Propolis

2. APİTERA PROPOLİSLİ YULAF LAPASI NASIL YAPILIR?

APİTERA PROPOLİSLİ YULAF LAPASI NASIL YAPILIR

Doyurucu bir tarif olan porridge, pratik yapımı ve enfes lezzetiyle genellikle sabah kahvaltılarında tercih ediliyor. Fakat uygun malzemelerle öğlen ve akşam yemeğine de dönüştürülebiliyor. Önceleri genellikle düzenli egzersiz yapan kişiler tarafından tercih edilen bu değerli yiyecek, şimdilerde ise pek çok kişinin severek tükettiği tarifler arasında yer alıyor. Siz de bu lezzeti vakit kaybetmeden denemek için aşağıdaki tarifi uygulamaya hemen başlayabilirsiniz!

2.1. Hazırlama Aşaması

  • Küçük bir tencereye yulaf, su ve sütü ekleyin. Ardından tencereyi ocağın üzerine alın ve karışımı pişirmeye başlayın.

  • Pişirme süresince yulafınızı yavaşça karıştırmaya devam edin.

  • Yulaflar suyunu çekip lapa kıvamını aldığında ocaktan alın ve yulaf lapasını servis edeceğiniz kâseye aktarın.

2.2. Servis Aşaması

  • Yulaf lapasının soğumasını beklerken bir elmanın yarısını ince dilimlere ayırın.

  • Yeterince ılık hale gelen yulaf lapasının üzerine elmaları, yaban mersinlerini ve chia tohumunu ekleyin.

  • Son olarak yulaf lapanızın üzerine Balparmak Apitera Propolis’i ilave edin ve servise hazır hale getirin.   

Editör Önerisi: Yulaf lapası ılık haldeyken içine bir tatlı kaşığı Balparmak Süzme Çiçek Balı ilave ederek, daha tatlı bir karışım elde edebilirsiniz.

Afiyet olsun…   

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.