Balparmak

Balparmak Doğal Lavanta Balı 460 g

%16 indirimli
185,00 TL
155,00 TL
... %100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
... Kesintisiz Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
... Darbeye Karşı Tam Koruma
Özel Paketleme
... 150 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo


Kampanya
  • İÇERİK
  • YORUMLAR
  • Lavanta Balı

    Balparmak Doğal Lavanta Balı


    Taptaze lavanta çiçeklerinin değerli özlerinden üretilen lavanta balı, mor çiçeklerinin eşsiz kokusunu gurme bir lezzet olarak damaklara da taşıyor. Lavanta balının yoğun aromalı benzersiz tadını siz hala denemediyseniz, şimdi tam zamanı! Balparmak, size bunun için Anadolu’nun kaliteli ve doğal lavanta ballarından derlenmiş özel bir seçki sunuyor. Balparmak Lavanta Balı, eşsiz tadı ile ailenizin yeni favorisi olmaya aday!

    Ferah lavanta kokusunun eşsiz bal lezzetiyle buluşmasına tanıklık etmek için siz de Balparmak
    Lavanta Balı
    ’nı hemen şimdi sipariş verin!



    Balparmak Doğal Lavanta Balı

    Lavanta Balı ve Özellikleri Nelerdir?

    Lavanta balı, arıların ağırlıklı olarak lavanta çiçeklerinin nektarlarını toplayarak elde ettiği bir monoflora bal (tek çiçek balı) çeşididir. Kehribara yakın altın sarısı bir renge sahip olan lavanta balı, damakta çiçek kokusunun yoğun olarak hissedildiği dengeli bir tat bırakır. Orta tatlılık seviyesi ile tarifler için uyumlu ve hoş bir lezzete sahiptir.

    Diğer bal çeşitlerinde olduğu gibi lavanta balı da karbonhidrat, protein, vitamin, mineral, fenolik madde ve enzim gibi besleyici bileşenler içerir. Böylece damakta bıraktığı kendine özgü lezzetinin yanı sıra, vücudun günlük besin ihtiyacını karşılamaya da yardımcı olur. Lavanta balı, 100 gramda yaklaşık 304 kalori içerir.

    Lavanta Balı Nasıl Kullanılır?

    Her sabah güne başlarken

    Her sabah güne başlarken

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Kişisel bakımda

    Kişisel
    bakımda

    Lavanta balının yoğun aromasını güçlü bir şekilde duyumsamak için ürünü tek başına tüketmeyi tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra ürünü, yiyecek ve içeceklerinizi tatlandırmak veya hamur işlerinin lezzetini artırmak amacıyla da kullanabilirsiniz.

    3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu

    Taptaze Lavanta Çiçeklerinden

    Taptaze Lavanta
    Çiçeklerinden


    Bal arıları, lavanta balını bitkinin yeni çiçek açtığı mayıs ve haziran aylarında üretir. Bal hasadı da çiçeklerin en taze olduğu bu dönem içerisinde tamamlanır.

    Sadece En Doğalı

    Sadece
    En Doğalı


    Arıların ağırlıklı olarak lavanta çiçeklerinin nektarlarından ürettiği doğal ballar, üretim sezonu sona erdiğinde sağılarak tesislere ulaştırılır.

    Her Damlada Kalite ve Tutarlılık

    Her Damlada
    Kalite ve Tutarlılık


    Çeşitli coğrafyalardan gelen lavanta balı örnekleri tesislerde analiz edilir. Sadece en doğal, kaliteli ve güvenilir içeriğe sahip ballar seçilerek özenle ambalajlanır.

    Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!

    “Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”

    Balınızın gerçekliği, en az 100 doğallık testi ile garanti altında!

    Balparmak ambalajlarında bulunan yenilikçi Priospot teknolojisi sayesinde, ürününüzün bitkisel orijinini ve analiz sonuçlarını artık kolayca öğrenebilirsiniz. Bunun için etiket üzerinde bulunan kare (QR) kodu okutmanız veya ID numarasını bu sayfaya girmeniz yeterli!

    PRIOSPOT_MONOFLORA KESTANE_KV GORSEL_211124.jpg (496 KB)
    Doğal Bal
  • Balparmak Lavanta Balı’nın tek başına tüketilmesi özgün tadının alınmasını kolaylaştırır.

     

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.