Kapat
Hesabım
Şifremi Unuttum
Üye Ol
Arama Yap
Sepetim

Balparmak Lavanta Balı 460 g

540,90 TL
350 TL ve Üzeri Siparişlerinizde KARGO ÜCRETSİZ!
İlk Siparişinize Özel %10 İndirim Kodu: MERHABA10
dakika içerisinde sipariş verirseniz bugün kargoda!

Balınızın izini sürün!

Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.

Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.

Ürün hikayesi için tıklayınız

%100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
Darbeye Karşı
Özel Paketleme
350 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo
Buradan Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!
Lavanta Balı

Balparmak Doğal Lavanta Balı


Taptaze lavanta çiçeklerinin değerli özlerinden üretilen lavanta balı, mor çiçeklerinin eşsiz kokusunu gurme bir lezzet olarak damaklara da taşıyor. Lavanta balının yoğun aromalı benzersiz tadını siz hala denemediyseniz, şimdi tam zamanı! Balparmak, size bunun için Anadolu’nun kaliteli ve doğal lavanta ballarından derlenmiş özel bir seçki sunuyor. Balparmak Lavanta Balı, eşsiz tadı ile ailenizin yeni favorisi olmaya aday!

Ferah lavanta kokusunun eşsiz bal lezzetiyle buluşmasına tanıklık etmek için siz de Balparmak
Lavanta Balı
’nı hemen şimdi sipariş verin!



Balparmak Doğal Lavanta Balı

Lavanta Balı ve Özellikleri Nelerdir?

Lavanta balı, arıların ağırlıklı olarak lavanta çiçeklerinin nektarlarını toplayarak elde ettiği bir monoflora bal (tek çiçek balı) çeşididir. Kehribara yakın altın sarısı bir renge sahip olan lavanta balı, damakta çiçek kokusunun yoğun olarak hissedildiği dengeli bir tat bırakır. Orta tatlılık seviyesi ile tarifler için uyumlu ve hoş bir lezzete sahiptir.

Diğer bal çeşitlerinde olduğu gibi lavanta balı da karbonhidrat, protein, vitamin, mineral, fenolik madde ve enzim gibi besleyici bileşenler içerir. Böylece damakta bıraktığı kendine özgü lezzetinin yanı sıra, vücudun günlük besin ihtiyacını karşılamaya da yardımcı olur. Lavanta balı, 100 gramda yaklaşık 304 kalori içerir.

Lavanta Balı Nasıl Kullanılır?

Her sabah güne başlarken

Her sabah güne başlarken

Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

Tüm ev yapımı tariflerde

Tüm ev yapımı tariflerde

Çayda ve tüm içeceklerde

Çayda ve tüm içeceklerde

Kişisel bakımda

Kişisel
bakımda

Lavanta balının yoğun aromasını güçlü bir şekilde duyumsamak için ürünü tek başına tüketmeyi tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra ürünü, yiyecek ve içeceklerinizi tatlandırmak veya hamur işlerinin lezzetini artırmak amacıyla da kullanabilirsiniz.

3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu

Taptaze Lavanta Çiçeklerinden

Taptaze Lavanta
Çiçeklerinden


Bal arıları, lavanta balını bitkinin yeni çiçek açtığı mayıs ve haziran aylarında üretir. Bal hasadı da çiçeklerin en taze olduğu bu dönem içerisinde tamamlanır.

Sadece Doğalı

Sadece
Doğalı


Arıların ağırlıklı olarak lavanta çiçeklerinin nektarlarından ürettiği doğal ballar, üretim sezonu sona erdiğinde sağılarak tesislere ulaştırılır.

Her Damlada Kalite ve Tutarlılık

Her Damlada
Kalite ve Tutarlılık


Çeşitli coğrafyalardan gelen lavanta balı örnekleri tesislerde analiz edilir. Sadece doğal, kaliteli ve güvenilir içeriğe sahip ballar seçilerek özenle ambalajlanır.

Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!

“Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”

Balınızın gerçekliği, en az 100 doğallık testi ile garanti altında!

Balparmak ambalajlarında bulunan yenilikçi Priospot teknolojisi sayesinde, ürününüzün bitkisel orijinini ve analiz sonuçlarını artık kolayca öğrenebilirsiniz. Bunun için etiket üzerinde bulunan kare (QR) kodu okutmanız veya ID numarasını bu sayfaya girmeniz yeterli!

PRIOSPOT_MONOFLORA KESTANE_KV GORSEL_211124.jpg (496 KB)
Doğal Bal
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Balparmak iptal etme hakkını saklı tutar.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.