Balparmak Süzme Çiçek Yayla Balı 600 g

Çıtkapak
41,90 TL
29,90 TL


Balınızın izini sürün!

Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.

Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.

Kampanya
  • İÇERİK
  • LEZZET ÖNERİLERİ
  • YORUMLAR
  • Lezzetini yıllardır bildiğiniz Balparmak Süzme Çiçek Yayla Balı yemyeşil ve bakir yaylalardan, iştah kabartan kokularıyla açan yayla çiçeklerinden derleniyor.

    Tüketicilerimize ise 600 g Çıt Kapak Balparmak Süzme Çiçek Yayla Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!

  • Balparmak Süzme Çiçek Yayla Balı 600 g

    Tiramisu


    M
    alzemeler

    • 12 adet Kedidili bisküvi  

    Kremalı harcı için

    • 3 yemek kaşığı Balparmak Süzme Çiçek Balı
    • 140 g peynir mascarpone veya taze lor peyniri veya krem peynir
    • 4 yumurta sarısı
    • 4 yumurta beyazı
    • ¼ paket vanilya

    Sosu için

    • 1 yemek kaşığı Balparmak bal
    • 50 g su
    • 1 kahve kaşığı (tepeleme) Türk Kahvesi  

    Dekoru İçin

    • 15 g kakao  

    Kremalı harcı için

    Peyniri, ocakta benmari usulü eritin. İçine yumurta sarısını ve vanilyayı ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Yumurta beyazlarını ayrı bir kapta köpürtün, hazırlamış olduğunuz peynirli karışıma bir çırpma teli yardımı ile dikkatlice karıştırarak yedirin. Şantiyi ve Balparmak Süzme Çiçek Balını ilave edin.

    Sosu hazırlamak için; bütün malzemeyi bir kaba alın ocakta bir taşım kaynatın, bir kenarda soğumaya bırakın. Tiramisunun yapılacağı kaseye bir parça peynirli karışım doldurun. Üzerine yapılan savoyer bisküvileri hazırlanan şurupla ıslatın ve dizin. Üzerini krema ile kaplayın. Son olarak kakao ile dekore edin. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.