Balparmak

Balparmak Çıtkapak Yayla Çiçek Balı 600 g

81,90 TL
... %100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
... Kesintisiz Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
... Darbeye Karşı Tam Koruma
Özel Paketleme
... 150 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo


Kampanya
  • İÇERİK
  • YORUMLAR
  • Balparmak Çıtkapak Yayla Çiçek Balı

    Balparmak Çıtkapak Yayla Çiçek Balı (600 Gr.)


    Balparmak Çıtkapak Yayla Çiçek Balı, özgün lezzetini ortalama bin metre rakıma sahip yaylalardaki yabani ve endemik türlerden alıyor. Elde edildiği bitkilerin yüksek nem oranı sayesinde ise damakta kalıcı bir lezzet bırakıyor. Çıtkapak ambalajlarda satışa sunulan Balparmak Çıtkapak Yayla Çiçek Balı, inovatif kapak yapısıyla oldukça pratik bir kullanım sağlıyor. Böylece akma, bulaşma veya kapaktaki yabancı kalıntı riskinden güvenle korunan bal, son kullanıma kadar temiz kalarak gönül rahatlığıyla tüketilebiliyor.

    Aile boyu güvenilir ve kaliteli bir bal deneyimi için siz de hemen Balparmak Çıtkapak Yayla Çiçek
    Balı
    ’nı sipariş edin!



    Yayla Çiçek Balı

    Yayla Çiçek Balı ve Özellikleri Nelerdir?

    Yayla balı, Balparmak tarafından Anadolu'nun ortalama bin metre rakıma sahip yaylalarından derlenen bir çiçek balı çeşididir. Elde edildiği bitki türleri bakımından özgün ve ferah; yüksek nem oranına bağlı olarak ise keskin bir aromaya sahiptir.

    Yayla balı, elde edildiği bitkilere aromasını veren çeşitli aromatik bileşikler içerir. Bununla birlikte enzimler, vitaminler, proteinler, mineraller ve lif barındıran içeriği ile besin değeri yüksek bir gıdadır. 100 gram yayla balı, 304 kalori (kcal) enerji değerine sahiptir.

    Yayla Çiçek Balı Nasıl Kullanılır?

    Her sabah güne başlarken

    Her sabah güne başlarken

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Kişisel Bakımda

    Kişisel
    bakımda

    Pratik ambalajı sayesinde her yerde kullanabileceğiniz çıtkapak yayla balını tercihinize göre tek başına tüketebilir ya da yiyecek ve içeceklerinizi tatlandırmak için kullanabilirsiniz. Siz de mis kokusu ve hafifliği ile cezbedici bir tatlı olan güllacın tutkunlarından biri misiniz? O halde bu nefis tatlıyı bir de rafine şeker yerine Balparmak Yayla Çiçek Balı ile denemelisiniz!

    Balın yumuşak tadı ile damaklarda iz bırakan Ballı Meyveli Güllaç tarifi için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

    3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu

    Yemyeşil Yaylalardan

    Yemyeşil
    Yaylalardan


    İşçi arılar, bal üretimi için bakir yaylalarda el değmeden yetişen bitkilerin nektarlarını ilkbahar ayları boyunca toplar.

    Yalnızca
Doğal Bal

    Yalnızca
    Doğal Bal


    Emekçi arılar tarafından üretilen ballar, yaz mevsiminde toplanarak sağma (süzme) işleminden geçirilir ve tesislere ulaştırılır.

    Kalite ve Tutarlılık

    Kalite
    ve Tutarlılık


    En iyi kaynaklardan derlenen bal örnekleri analiz edilir. Sadece en doğal, kaliteli ve güvenilir içeriğe sahip ballar seçilerek özenle ambalajlanır.

    Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!

    “Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”

    Balınızın gerçekliği, en az 100 doğallık testi ile garanti altında!

    Balınızın analiz sonuçlarına ambalaj üzerinde yer alan kare (QR) kodu okutarak ya da ID numarasınıbu sayfadaki arama çubuğuna girerek ulaşabilirsiniz.

    Balparmak QR
    Doğal Bal
  • Balparmak Süzme Çiçek Yayla Balı 600 g

    Tiramisu


    M
    alzemeler

    • 12 adet Kedidili bisküvi  

    Kremalı harcı için

    • 3 yemek kaşığı Balparmak Yayla Çiçek Balı
    • 140 g peynir mascarpone veya taze lor peyniri veya krem peynir
    • 4 yumurta sarısı
    • 4 yumurta beyazı
    • ¼ paket vanilya

    Sosu için

    • 1 yemek kaşığı Balparmak Yayla Çiçek Balı
    • 50 g su
    • 1 kahve kaşığı (tepeleme) Türk Kahvesi  

    Dekoru İçin

    • 15 g kakao  

    Kremalı harcı için

    Peyniri, ocakta benmari usulü eritin. İçine yumurta sarısını ve vanilyayı ekleyip karıştırın ve ocaktan alın. Yumurta beyazlarını ayrı bir kapta köpürtün, hazırlamış olduğunuz peynirli karışıma bir çırpma teli yardımı ile dikkatlice karıştırarak yedirin. Şantiyi ve Balparmak Yayla Çiçek Balını ilave edin.

    Sosu hazırlamak için; bütün malzemeyi bir kaba alın ocakta bir taşım kaynatın, bir kenarda soğumaya bırakın. Tiramisunun yapılacağı kaseye bir parça peynirli karışım doldurun. Üzerine yapılan savoyer bisküvileri hazırlanan şurupla ıslatın ve dizin. Üzerini krema ile kaplayın. Son olarak kakao ile dekore edin. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.