Balparmak

Balparmak Yayla Çiçek Balı 850 g

102,75 TL
... %100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
... Kesintisiz Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
... Darbeye Karşı Tam Koruma
Özel Paketleme
... 150 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo


Kampanya
  • İÇERİK
  • YORUMLAR
  • Balparmak Yayla Çiçek Balı (850 gr.)

    Balparmak Yayla Çiçek Balı (850 gr.)


    Anadolu’nun yemyeşil yaylalarında el değmeden yetişen bitkiler, arıların bal üretimi için benzersiz bir kaynak oluşturuyor. Yayla bitkilerinin yüksek rakımlı ve nemli yetişme ortamları, bu bitkilerin polen yoğunluğu ve aromalarına olumlu yönde etki ediyor. Üstelik yayla florasında çok sayıda endemik tür de bir arada bulunuyor. Bu bitki türlerinden elde edilen bal, böylece kendine has bir aromaya sahip oluyor.

    Kaliteli yayla balı deneyimine güvenilir koşullarda ulaşmak için siz de Balparmak Yayla Çiçek
    Balı’nı hemen şimdi sipariş verebilirsiniz!



    Yayla Balı ve Özellikleri Nelerdir?

    Yayla Balı ve Özellikleri Nelerdir?

    Yayla balı, Balparmak’ın ortalama bin metre rakıma sahip yaylalarda üretilen ballardan derlediği özel bir çiçek balı çeşididir. Elde edildiği çiçeklerin nem oranından dolayı baskın bir tada ve aynı zamanda ferah bir aromaya sahiptir.

    İçerdiği karbonhidrat sayesinde, diğer doğal bal çeşitleri gibi yayla balının da enerji değeri yüksektir. Ayrıca içeriğinde çeşitli vitaminler, proteinler, mineraller ve lif de bulunur. Balparmak Yayla Çiçek Balı’nın enerji değeri ise 100 gramda 304 kaloridir.

    Yayla Balı Nasıl Kullanılır?

    Her sabah güne başlarken

    Her sabah güne başlarken

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Kişisel Bakımda

    Kişisel
    bakımda

    Yayla balını, yemekleri ve tatlıları lezzetlendirmek için kullanabileceğiniz gibi içeceklerde rafine şekere alternatif olarak da tercih edebilirsiniz. Bu değerli balın tadını daha baskın şekilde hissetmek isterseniz, ürünü tek başına tüketebilirsiniz. Peki, balın tavuk yemeklerine çok yakıştığını biliyor muydunuz? Bunun için ızgara tavuğunuzu marine etmek amacıyla hazırladığınız sosa iki yemek kaşığı Balparmak Yayla Çiçek Balı eklemeniz yeterli! Detaylı tarif için bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz!

    3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu

    Yemyeşil Yaylalardan

    Yemyeşil
    Yaylalardan


    İşçi arılar, bal üretimi için bakir yaylalarda el değmeden yetişen bitkilerin nektarlarını ilkbahar ayları boyunca toplar.

    Sadece
En Doğalı

    Sadece
    En Doğalı


    Emekçi arılar tarafından üretilen ballar, yaz mevsiminde toplanarak sağma (süzme) işleminden geçirilir ve tesislere ulaştırılır.

    Her Damlada Kalite ve Tutarlılık

    Her Damlada
    Kalite ve Tutarlılık


    En iyi kaynaklardan derlenen bal örnekleri analiz edilir. Sadece en doğal, kaliteli ve güvenilir içeriğe sahip ballar seçilerek özenle ambalajlanır.

    Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!

    “Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”

    Balınızın gerçekliği, en az 100 doğallık testi ile garanti altında! Balparmak ürün etiketinde yer alan kare kodu (QR) okutarak veya ID numarasını bu sayfaya girerek balınızın analiz raporunu görüntüleyebilir ve hangi bitkilerden elde edildiğini öğrenebilirsiniz.

    Balparmak QR
    Doğal Bal
  • Balparmak Yayla Çiçek Balı

    Ballı Biberiyeli Izgara Piliç (4 kişilik)

    Malzemeler:

    4 adet Piliç göğüs fileto

    Marine etmek için:

    2 yemek kaşığı Balparmak bal

    1 yemek kaşığı yeşil limon suyu

    1 adet yeşil limon kabuğu rendesi

    1 adet limon kabuğu rendesi

    1 diş sarımsak – ezilmiş

    4 yemek kaşığı zeytinyağı

    1 tatlı kaşığı taneli hardal

    2 dal taze biberiye

    Tuz ve karabiber

    Servisi İçin:

    500 g mini havuç

    1 yemek kaşığı tereyağı

     

    Hazırlanışı :

    Marine sosunu hazırlamak için, gerekli malzemenin tamamını oval bir kaba koyun ve çırpma teli yardımı ile karıştırın. Piliç göğüsleri marine sosuna ekleyin ve elinizle iyice karıştırın. Bu karışımı buzdolabında 6 saat bekletin. Izgara izli bir tavada ve kısık ateşte, piliçler altın sarısı renk alıncaya kadar ters düz ederek pişirin. Mini havuçları, tereyağında ve üzerini kapatarak kısık ateşte hafifçe pişirin. Bu reçetenin marine sosundaki bal ürünün çabuk kızarmasına sebep olabilir. Eğer hala içi pişmemiş ise, piliçleri 175 °C önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirebilirsiniz. Mini havuç yerine, arzu ettiğiniz sebzeler ile servis edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.