Balparmak Süzme Çiçek Yayla Balı 850 g

Kavanoz
44,90 TL


Balınızın izini sürün!

Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.

Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.

Kampanya
  • İÇERİK
  • LEZZET ÖNERİLERİ
  • YORUMLAR
  • Lezzetini yıllardır bildiğiniz Balparmak Süzme Çiçek Yayla Balı yemyeşil ve bakir yaylalardan, iştah kabartan kokularıyla açan yayla çiçeklerinden derleniyor.

    Tüketicilerimize ise 850 g Kavanoz Balparmak Süzme Çiçek Yayla Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!


  • Ballı Biberiyeli Izgara Piliç (4 kişilik)

    Malzemeler:

    4 adet Piliç göğüs fileto

    Marine etmek için:

    2 yemek kaşığı Balparmak bal

    1 yemek kaşığı yeşil limon suyu

    1 adet yeşil limon kabuğu rendesi

    1 adet limon kabuğu rendesi

    1 diş sarımsak – ezilmiş

    4 yemek kaşığı zeytinyağı

    1 tatlı kaşığı taneli hardal

    2 dal taze biberiye

    Tuz ve karabiber

    Servisi İçin:

    500 g mini havuç

    1 yemek kaşığı tereyağı

     

    Hazırlanışı :

    Marine sosunu hazırlamak için, gerekli malzemenin tamamını oval bir kaba koyun ve çırpma teli yardımı ile karıştırın. Piliç göğüsleri marine sosuna ekleyin ve elinizle iyice karıştırın. Bu karışımı buzdolabında 6 saat bekletin. Izgara izli bir tavada ve kısık ateşte, piliçler altın sarısı renk alıncaya kadar ters düz ederek pişirin. Mini havuçları, tereyağında ve üzerini kapatarak kısık ateşte hafifçe pişirin. Bu reçetenin marine sosundaki bal ürünün çabuk kızarmasına sebep olabilir. Eğer hala içi pişmemiş ise, piliçleri 175 °C önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirebilirsiniz. Mini havuç yerine, arzu ettiğiniz sebzeler ile servis edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.