Balparmak Yayla ve Ova Çiçek Balı 225 g

Kavanoz
23,50 TL


Balınızın izini sürün!

Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.

Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.

Kampanya
  • İÇERİK
  • LEZZET ÖNERİLERİ
  • YORUMLAR
  • Balparmak Yayla ve Ova Çiçek Balı (225 gr.)

    İlkbaharın ılık rüzgarlarına karışan çiçek kokularının verdiği sınırsız mutluluğu, Anadolu’nun uçsuz bucaksız yayla ve ovalarından derlenen bir Balparmak lezzetiyle damağınızda hissetmeye ne dersiniz? Öyleyse Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı ile tanışmaya hazır olun!

    Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı’nın içeriğini, ortalama 500 metre rakımda yetişen çeşit çeşit yayla ve ova çiçeklerinden elde edilen ballar oluşturuyor. Nektar kaynaklarının özgün aromalarına sahip olan yayla ve ova balı; aynı zamanda bu çiçeklerin düşük nem oranı sayesinde yumuşak tadıyla da beğeni topluyor. Siz de Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı (225 gr.)’nı hemen sipariş vererek, keyifle tüketeceğiniz bu ürüne 40 yıllık deneyim güvencesiyle ulaşabilirsiniz!

    Yayla ve Ova Balı Nedir?

    Yayla ve ova balı, Balparmak’ın ortalama 500 metre rakıma sahip yayla ve ovalık alanlardan derlediği çiçek ballarının özel bir seçkisidir.

    Yayla ve Ova Balı Ne Zaman Toplanır?

    Arıcılar, kovanlarını yayla ve ovalara havaların ısındığı ilkbahar aylarında kurmaya başlar. Yaz aylarında ise bal sağımı gerçekleştirilir.

    Balparmak  Yayla ve Ova Çiçek Balı (225 gr.) Ne İçerir?

    Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı, elde edildiği bitkilerin aromasını taşıyan aromatik bileşiklerin yanı sıra değerli enzimler ve lifler içerir. Ayrıca bu balın içeriğinde belirli mineraller ve çeşitli vitaminler de bulunur.

    Tükettiğiniz Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı (225 gr.)’nın laboratuvar analiz sonuçlarını gösteren rapora kolaylıkla ulaşabileceğinizi biliyor muydunuz? Bunun için yapmanız gereken tek şey; ambalaj üzerindeki kare (QR) kodu telefonunuza okutmak ya da ID numarasını bu sayfaya girmek...  

    Yayla ve Ova Balı Ne İşe Yarar?

    Yayla ve ova balı, vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin ve enerji öğelerini karşılamak adına lezzetli bir alternatif sunar.

    Yayla ve Ova Balı Nasıl Kullanılır?

    Yayla ve ova balı, tercihe göre tek başına ya da yiyecek ve içeceklere ilave edilerek kullanılabilir. Bununla birlikte yayla ve ova balını kullanarak birbirinden lezzetli tatlı tarifleri de deneyebilirsiniz.

    Yer ve zaman tanımadan aniden ortaya çıkan tatlı krizleri, günlük kalori hesaplamalarınızı alt üst edecek kadar ikna edici olabilir. Bu gibi zamanlarda meyveler kurtarıcı gibi gelse de güzel bir tatlının yerini doldurmak için bazen daha fazlası gerekebilir. Peki, Balparmak Yayla ve Ova Balı’nı kullanarak meyveleri biraz daha zenginleştirmeye ne dersiniz? O halde hemen bu sayfayı ziyaret ederek Ballı Meyve Salatası tarifini denemeye başlayabilirsiniz! 

    Yayla ve Ova Balı Ne Kadar Tüketilmelidir?

    Balın günlük ideal tüketim miktarı, hem yetişkinler hem de çocuklar için vücut ağırlığı ile doğru orantılı (1 kg - 1 gr) olacak şekilde belirlenebilir. Bununla birlikte, 0-1 yaş arası çocuklar kesinlikle bal tüketmemelidir. Kronik hastalığı ya da alerji riski bulunan kişilerin ise bal tüketmeden önce doktora danışması önerilir.

    Balparmak  Yayla ve Ova Çiçek Balı (225 gr.) Tadı Nasıldır?

    Anadolu’nun zengin bitki çeşitliliğine sahip yayla ve ovalarından derlenen Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı, yumuşak aromalı ve yoğun kıvamlıdır.

    Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı (225 gr.) Kalori Değeri Nedir?

    100 gram Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı, 304 kalori (kcal) değerindedir.

    Balparmak

     Yayla ve Ova Çiçek Balı (225 gr.) Fiyatı Nedir?

    Bal üretiminde elde edilen ham madde miktarı, her yılın iklim koşullarına göre değişiklik gösterir. Balparmak  Çiçek Yayla ve Ova Balı (225 gr.)’nın fiyatı ise gerek bu değişim gerekse de ham maddenin elde ediliş süresi ve işçiliği gibi unsurlar göz önünde bulundurularak belirlenir.  

     

  • Balparmak Süzme Çiçek Yayla ve Ova Balı 225 g

    Ballı ve Meyveli Güllaç 


    Hazırlanışı

    • 4 yaprak güllaç yufkası
    • 3 yemek kaşığı Balparmak bal
    • 200 gr frambuaz (taze veya donuk olabilir)
    • 3 su bardağı süt
    • 1 yemek kaşığı gül suyu

    Servisi İçin

    • 40 gr frambuaz
    • 1 yemek kaşığı Balparmak bal

     Hazırlanışı

    Sütü bir tencerede kaynatın. Gül suyu ve Balparmak balı ilave edin. Güllaç yufkalarını servis edeceğiniz kabın ölçülerinde makas yardımı ile kesin ve 8 eşit guruba ayırın. Güllaç yufkası gruplarından 1 tanesini alın ve bir tepside kaynamış ballı süt karışımından her yufkaya ıslatacak kadar dökerek yumuşatın ve sunum kabına yerleştirin. 1. grup bittiğinde 50 g frambuazı dizin, 2. grup güllaç yufkasına da 1. Gurupta ki gibi işlem yaparak ilk güllacı bitirin kalan 3 güllacı da aynı yöntemle yaparak buzdolabına koyun ve yaklaşık 3 saat dinlendirin.

    Sunum Önerisi

    Güllaçları frambuaz ile süsleyin ve üzerine Balparmak balı gezdirerek servis edin.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.