Balparmak Süzme Çiçek Yayla ve Ova Balı 350 g

Çıtkapak
19,90 TL

Balınızın izini sürün!

Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.

Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.

Kampanya
  • İÇERİK
  • LEZZET ÖNERİLERİ
  • YORUMLAR
  • Balparmak Süzme Çiçek Yayla ve Ova Balı zengin ovalardan, rakım 750 metreye ulaşan yaylalardan derleniyor.

    Tüketicilerimize ise 350 g Çıt Kapak Balparmak Süzme Çiçek Yayla ve Ova Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!


  • Ballı ve Meyveli Güllaç 
    Malzemeler

    • 4 yaprak güllaç yufkası
    • 3 yemek kaşığı Balparmak bal
    • 200 gr frambuaz (taze veya donuk olabilir )
    • 3 su bardağı süt
    • 1 yemek kaşığı gül suyu

    Servisi İçin

    • 40 gr frambuaz
    • 1 yemek kaşığı Balparmak bal

     Hazırlanışı

    Sütü bir tencerede kaynatın. Gül suyu ve Balparmak balı ilave edin. Güllaç yufkalarını servis edeceğiniz kabın ölçülerinde makas yardımı ile kesin ve 8 eşit guruba ayırın. Güllaç yufkası gruplarından 1 tanesini alın ve bir tepside kaynamış ballı süt karışımından her yufkaya ıslatacak kadar dökerek yumuşatın ve sunum kabına yerleştirin. 1. grup bittiğinde 50 g frambuazı dizin, 2. grup güllaç yufkasına da 1. Gurupta ki gibi işlem yaparak ilk güllacı bitirin kalan 3 güllacı da aynı yöntemle yaparak buzdolabına koyun ve yaklaşık 3 saat dinlendirin.

    Sunum Önerisi

    Güllaçları frambuaz ile süsleyin ve üzerine Balparmak balı gezdirerek servis edin

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.