Balparmak Süzme Çam Balı 600 g

Çıtkapak
35,50 TL


Balınızın izini sürün!

Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.

Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.

 

Kampanya
  • İÇERİK
  • LEZZET ÖNERİLERİ
  • YORUMLAR
  • Kendine has nefis tadı ve hoş kokusuyla sizi Ege’nin çam ormanlarına götürecek Süzme Çam Balları; özenle harmanlanıyor, uzman güvencesi ve eşsiz Balparmak kalitesiyle sunuluyor.

     

    Süzme çam balının yolculuğu, pamuklu koşnil böceği ile çam ağaçlarında başlıyor. Bu böceğin vücudunda sindiremediği ve çam ağaçlarına bıraktığı sıvıyı bal arıları topluyor, vücutlarından salgıladıkları enzimler ile işliyor.Lezzet tutkunlarının mutlaka tatması gereken çam balının üretimi %90 oranında Türkiye’de, Ege Bölgesi’nde gerçekleştiriliyor. Tüketicilerimize ise 600 g Çıt Kapak Balparmak Süzme Çam Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!

  • Balparmak Süzme Çam Balı 600 g
    Şehzade Tatlısı

    Malzemeler

    Hamuru için
    • 1.5 su bardağı süt
    • 1 su bardağı un
    • 2 adet yumurta
    • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
    • Tuz İç malzemesi
    • 2 adet iri muz
    • 1/2 çay bardağı dövülmüş fındık
    • 1/2 çay bardağı dövülmüş antepfıstığı
    • 200 gr kaymak
    • 1 su bardağı süzme bal

    Süslemek için

    • Mevsim meyveleri
    • Antepfıstığı içi

    Hazırlanışı

    Krep hamuru için süt, elenmiş un, bir tutam tuz ve yumurtaları, mikserle ya da çırpma teli yardımıyla, pütürsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın. Teflon bir tavayı ocağın üzerinde iyice ısıtın. Her bir krep için birer tatlı kaşığı sıvıyağ ısıtın. Krep hamurundan bir kepçe kadarını tavanın ortasına dökün. Tavanın tamamını kapla

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.