Stokta Yok

Balparmak

Balparmak Çıtkapak Çam Balı 600 g

88,45 TL
... %100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
... Kesintisiz Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
... Darbeye Karşı Tam Koruma
Özel Paketleme
... 150 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo


Kampanya
  • İÇERİK
  • YORUMLAR
  • Kendine has nefis tadı ve hoş kokusuyla sizi Ege’nin çam ormanlarına götürecek Çam Balları; özenle harmanlanıyor, uzman güvencesi ve eşsiz Balparmak kalitesiyle sunuluyor.

    Çam balının yolculuğu, pamuklu koşnil böceği ile çam ağaçlarında başlıyor. Bu böceğin vücudunda sindiremediği ve çam ağaçlarına bıraktığı sıvıyı bal arıları topluyor, vücutlarından salgıladıkları enzimler ile işliyor.Lezzet tutkunlarının mutlaka tatması gereken çam balının üretimi %90 oranında Türkiye’de, Ege Bölgesi’nde gerçekleştiriliyor. Tüketicilerimize ise 600 g Balparmak Çıtkapak Çam Balı’nı sofralarında yer açmak kalıyor!

  • Şehzade Tatlısı

    Malzemeler

    Hamuru için
    • 1.5 su bardağı süt
    • 1 su bardağı un
    • 2 adet yumurta
    • 4 yemek kaşığı sıvı yağ
    • Tuz İç malzemesi
    • 2 adet iri muz
    • 1/2 çay bardağı dövülmüş fındık
    • 1/2 çay bardağı dövülmüş antepfıstığı
    • 200 gr kaymak
    • 1 su bardağı bal (Balparmak Çam Balı)


    Süslemek için

    • Mevsim meyveleri
    • Antepfıstığı içi

    Hazırlanışı

    Krep hamuru için süt, elenmiş un, bir tutam tuz ve yumurtaları, mikserle ya da çırpma teli yardımıyla, pütürsüz bir kıvam elde edinceye kadar çırpın. Teflon bir tavayı ocağın üzerinde iyice ısıtın. Her bir krep için birer tatlı kaşığı sıvıyağ ısıtın. Krep hamurundan bir kepçe kadarını tavanın ortasına dökün. Tavanın tamamını kapla

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.