Balparmak Süzme Çiçek Yayla ve Ova Balı 460 g

Kavanoz
27,90 TL


Balınızın izini sürün!

Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.

Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.

Kampanya
  • İÇERİK
  • LEZZET ÖNERİLERİ
  • YORUMLAR
  • Balparmak Süzme Çiçek Yayla ve Ova Balı zengin ovalardan, rakım 500 metreye ulaşan yaylalardan derleniyor.

    Tüketicilerimize ise 460 g Kavanoz Balparmak Süzme Çiçek Yayla ve Ova Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!


    Ağırlık(Kg)
    :
    460
  • Balparmak Süzme Çiçek Yayla ve Ova Balı 460 g

    Elmasiye

    Malzeme

    • 6 adet elma
    • 1 su bardağı şeker
    • 3-4 su bardağı su
    • Kaymak
    • Bal 
    • İnce çekilmiş antepfıstığı 
    • 1 limonun suyu 

    Hazırlanışı

    Elmaları yıkayıp kabuklarını soyun. Elmalar bölünmeden, ortaları delik kalacak şekilde çekirdeklerini çıkartın. Kararmamaları için fırça yardımıyla limon sürün. Geniş bir tencerede su ve şekeri kaynatın. Elmaları tencerenin içine aktarın ve yumuşayıncaya kadar pişirin. Ocaktan indirip, delikli bir kepçe yardımıyla elmaları alın. Sularının süzülmesi için bekletin; iyice süzüldükten sonra fırın tepsisine yerleştirin. Önceden ısıtılmış 200 dereceye ayarlı fırının ızgarasında, pembeleşinceye kadar (yaklaşık 15 dakika) kızartın. Ocaktan alıp servis tabağına aktarın. Soğuyunca içlerini kaymakla doldurun. Üzerine balı gezdirerek dökün. İsteğe göre antepfıstığı içiyle süsleyip servis yapabilirsiniz. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.