Balparmak

Balparmak Çam Balı 225 g

99,90 TL
225 gr
... %100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
... Kesintisiz Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
... Darbeye Karşı Tam Koruma
Özel Paketleme
... 350 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo


Çam Balı
Kampanya
  • İÇERİK
  • Kendine has nefis tadı ve hoş kokusuyla sizi Ege’nin çam ormanlarına götürecek Çam Balları; özenle harmanlanıyor, uzman güvencesi ve eşsiz Balparmak kalitesiyle sunuluyor.

     

    Çam balının yolculuğu, pamuklu koşnil böceği ile çam ağaçlarında başlıyor. Bu böceğin vücudunda sindiremediği ve çam ağaçlarına bıraktığı sıvıyı bal arıları topluyor, vücutlarından salgıladıkları enzimler ile işliyor.Lezzet tutkunlarının mutlaka tatması gereken çam balının üretimi %90 oranında Türkiye’de, Ege Bölgesi’nde gerçekleştiriliyor. Tüketicilerimize ise 225 g Kavanoz Balparmak Çam Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!

    • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Balparmak iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Ballı Hardallı Somon Teriyaki (4 kişilik)

     

    Malzemeler;

    800 g somon balığı fileto

     

    Marinesi için:

    1 tatlı kaşığı hardal

    1 yemek kaşığı bal (Balparmak Çam Balı)

    2 yemek kaşığı Sızma zeytinyağı

    100 g taze Zencefil ( rendelenip suyu sıkılmış )

    1 yemek kaşığı Doğranmış maydanoz

    Tuz ve karabiber

     

    Şişlere takmak için:

    2 adet yeşil limon

     

    Servisi için:

    Yeşil salata harmanı ( marul, kıvırcık salata, roka, taze baharatımsı otlar ve arzunuza göre hazırladığınız zeytinyağlı limon sos )

     

    Hazırlanışı:

     

    Somon balıklarını, yaklaşık 33 g'lık 24 eşit parçaya bölün. Marine sosunu hazırlamak için, reçetedeki malzemeleri oval bir kapta harmanlayın. Somon küplerini bu marine sosunda 4 saat dinlendirin. Yeşil limonu ortadan ikiye kesin ve yarım santimetre kalınlığında 16 eşit dilim hazırlayın. Şişleri fotoğrafta görüldüğü gibi takın. Yapışmaz tavada ve orta ateşte pişirin. Arzunuza göre salata veya püre yanında servis edebilirsiniz.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.