Balparmak
Balparmak Çam Balı 225 g

Ödeme Alt Yapısı
Aynı Gün Kargo
Özel Paketleme
Ücretsiz Kargo
Çam Balı
- İÇERİK
-
Kendine has nefis tadı ve hoş kokusuyla sizi Ege’nin çam ormanlarına götürecek Çam Balları; özenle harmanlanıyor, uzman güvencesi ve eşsiz Balparmak kalitesiyle sunuluyor.
Çam balının yolculuğu, pamuklu koşnil böceği ile çam ağaçlarında başlıyor. Bu böceğin vücudunda sindiremediği ve çam ağaçlarına bıraktığı sıvıyı bal arıları topluyor, vücutlarından salgıladıkları enzimler ile işliyor.Lezzet tutkunlarının mutlaka tatması gereken çam balının üretimi %90 oranında Türkiye’de, Ege Bölgesi’nde gerçekleştiriliyor. Tüketicilerimize ise 225 g Kavanoz Balparmak Çam Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!
-
Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Balparmak iptal etme hakkını saklı tutar.
-
Ballı Hardallı Somon Teriyaki (4 kişilik)
Malzemeler;
800 g somon balığı fileto
Marinesi için:
1 tatlı kaşığı hardal
1 yemek kaşığı bal (Balparmak Çam Balı)
2 yemek kaşığı Sızma zeytinyağı
100 g taze Zencefil ( rendelenip suyu sıkılmış )
1 yemek kaşığı Doğranmış maydanoz
Tuz ve karabiber
Şişlere takmak için:
2 adet yeşil limon
Servisi için:
Yeşil salata harmanı ( marul, kıvırcık salata, roka, taze baharatımsı otlar ve arzunuza göre hazırladığınız zeytinyağlı limon sos )
Hazırlanışı:
Somon balıklarını, yaklaşık 33 g'lık 24 eşit parçaya bölün. Marine sosunu hazırlamak için, reçetedeki malzemeleri oval bir kapta harmanlayın. Somon küplerini bu marine sosunda 4 saat dinlendirin. Yeşil limonu ortadan ikiye kesin ve yarım santimetre kalınlığında 16 eşit dilim hazırlayın. Şişleri fotoğrafta görüldüğü gibi takın. Yapışmaz tavada ve orta ateşte pişirin. Arzunuza göre salata veya püre yanında servis edebilirsiniz.