Balparmak Süzme Çam Balı 850 g

Kavanoz
44,90 TL


Balınızın izini sürün!

Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.

Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.

Kampanya
  • İÇERİK
  • LEZZET ÖNERİLERİ
  • YORUMLAR
  • Kendine has nefis tadı ve hoş kokusuyla sizi Ege’nin çam ormanlarına götürecek Süzme Çam Balları; özenle harmanlanıyor, uzman güvencesi ve eşsiz Balparmak kalitesiyle sunuluyor.

    Süzme çam balının yolculuğu, pamuklu koşnil böceği ile çam ağaçlarında başlıyor. Bu böceğin vücudunda sindiremediği ve çam ağaçlarına bıraktığı sıvıyı bal arıları topluyor, vücutlarından salgıladıkları enzimler ile işliyor. Lezzet tutkunlarının mutlaka tatması gereken çam balının üretimi %90 oranında Türkiye’de, Ege Bölgesi’nde gerçekleştiriliyor. 

    Tüketicilerimize ise 850 g Kavanoz Balparmak Süzme Çam Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!



  • Ballı Pofuduk

    Malzeme 
    • 3 yumurta 
    • 1,5 su bardağı un 
    • 1 paket vanilya 
    • 1 çay kaşığı karbonat 
    • 2 yemek kaşığı şeker 
    • 1,5 limonun suyu ve kabuğunun rendesi 
    • Kızartmak için, sıvı yağ 
    • 1 yemek kaşığı pudra şekeri 
    • 2 yemek kaşığı bal 

    Hazırlanışı:

    Yumurtayı ve şekeri iyice çırpın. Unu, karbonatı, limon suyunu, limon kabuğu rendesini ve vanilyayı iyice karıştırın. Tavada yağı kızdırdıktan sonra hamurdan bir kaşık kadar alıp kızgın yağa dökün. Hamurları yağda iyice kızarttıktan sonra yağını süzerek servis tabağına alın. Üzerlerine bal ve pudra şekeri gezdirdikten sonra servis yapın. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.