Stokta Yok

Balparmak

Balparmak Çam Balı 850 g

106,75 TL
... %100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
... Kesintisiz Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
... Darbeye Karşı Tam Koruma
Özel Paketleme
... 150 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo


Kampanya
  • İÇERİK
  • YORUMLAR
  • Sınırlı sayıda stok!

    Kendine has nefis tadı ve hoş kokusuyla sizi Ege’nin çam ormanlarına götürecek Çam Balları; özenle harmanlanıyor, uzman güvencesi ve eşsiz Balparmak kalitesiyle sunuluyor.

    Çam balının yolculuğu, pamuklu koşnil böceği ile çam ağaçlarında başlıyor. Bu böceğin vücudunda sindiremediği ve çam ağaçlarına bıraktığı sıvıyı bal arıları topluyor, vücutlarından salgıladıkları enzimler ile işliyor. Lezzet tutkunlarının mutlaka tatması gereken çam balının üretimi %90 oranında Türkiye’de, Ege Bölgesi’nde gerçekleştiriliyor. 

    Tüketicilerimize ise 850 g Kavanoz Balparmak  Çam Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!


  • Ballı Pofuduk

    Malzeme 
    • 3 yumurta 
    • 1,5 su bardağı un 
    • 1 paket vanilya 
    • 1 çay kaşığı karbonat 
    • 2 yemek kaşığı şeker 
    • 1,5 limonun suyu ve kabuğunun rendesi 
    • Kızartmak için, sıvı yağ 
    • 1 yemek kaşığı pudra şekeri 
    • 2 yemek kaşığı bal (Balparmak Çam Balı)

    Hazırlanışı:

    Yumurtayı ve şekeri iyice çırpın. Unu, karbonatı, limon suyunu, limon kabuğu rendesini ve vanilyayı iyice karıştırın. Tavada yağı kızdırdıktan sonra hamurdan bir kaşık kadar alıp kızgın yağa dökün. Hamurları yağda iyice kızarttıktan sonra yağını süzerek servis tabağına alın. Üzerlerine bal ve pudra şekeri gezdirdikten sonra servis yapın. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.