Balparmak

Balparmak Doğal Ihlamur
Balı 460 g

185,00 TL
... %100 Güvenli
Ödeme Alt Yapısı
... Kesintisiz Hızlı Teslimat
Aynı Gün Kargo
... Darbeye Karşı Tam Koruma
Özel Paketleme
... 150 TL ve Üzeri
Ücretsiz Kargo


Kampanya
  • İÇERİK
  • YORUMLAR
  • Ihlamur Balı

    Balparmak Doğal Ihlamur Balı


    Anadolu’da yaz, mis gibi ıhlamur kokularıyla gelir. Peki, ıhlamurun eşsiz aromasını duyumsamanın çok daha tatlı bir yolu olsa nasıl olurdu? Gerek kokusu gerekse de tadıyla doğanın en tatlı armağanlarından olan ıhlamur bitkisi, aromatik bileşenleriyle insanlar kadar arıları da kendine çekiyor. Böylece ortaya oldukça değerli bir monoflora bal çeşidi olan “ıhlamur balı” çıkıyor. Balparmak ise Anadolu’nun kaliteli ve leziz ıhlamur ballarını sizin için özenle bir araya getiriyor.

    Balparmak Doğal Ihlamur Balı’nı denemek için siparişinizi şimdi verin, bu ayrıcalıklı lezzet deneyiminin
    tadını çıkarmaya hemen başlayın!



    Balparmak Doğal Ihlamur Balı

    Ihlamur Balı ve Özellikleri Nelerdir?

    Ihlamur balı, “tek çiçek balı” anlamına gelen monoflora bal çeşitlerinden biridir. Arıların ağırlıklı olarak ıhlamur çiçeklerinin nektarlarını toplamasıyla oluşur. Kehribar renkli bir görünüme sahip olan bu bal çeşidi, ıhlamur kokusunun yoğun olarak hissedildiği ferah bir tada sahiptir. Orta tatlılık seviyesiyle damakta hafif bir his bırakır.

    Ihlamur balı, diğer bal çeşitlerinde olduğu gibi karbonhidrat, protein, lif, vitamin, mineral, fenolik bileşik ve enzim gibi bileşenler içerir. Bu sayede sadece lezzetli bir tüketim sağlamakla kalmaz; vücudun günlük besin ihtiyacını da güvenilir yollarla karşılamaya yardımcı olur. Ihlamur balının enerji değeri, 100 gramda yaklaşık 304 kaloridir.

    Ihlamur Balı Nasıl Kullanılır?

    Her sabah güne başlarken

    Her sabah güne başlarken

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Kahvaltılarda ve ara öğünlerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Tüm ev yapımı tariflerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Çayda ve tüm içeceklerde

    Kişisel bakımda

    Kişisel
    bakımda

    Ihlamur balını, ürünün yoğun aromasını güçlü bir şekilde duyumsamak için dilerseniz tek başına; dilerseniz de yiyecek ve içeceklerinize ilave ederek tüketebilirsiniz.

    3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu

    Mis Kokulu Ihlamur

    Mis Kokulu Ihlamur
    Çiçeklerinden


    Bal arıları, ıhlamur balını yalnızca bitkinin çiçeklenme dönemi olan haziran ve temmuz aylarında üretir.

    Sadece En Doğalı

    Yalnızca
    Doğal Bal


    Arıların ağırlıklı olarak ıhlamur çiçeklerinin nektarlarından ürettiği doğal ballar, aynı dönemde sağılarak tesislere ulaştırılır.

    Her Damlada Kalite ve Tutarlılık


    Kalite ve Tutarlılık


    Çeşitli bölgelerden gelen bal örnekleri analiz edilir. Sadece en doğal, kaliteli ve güvenilir içeriğe sahip ıhlamur balları seçilerek özenle ambalajlanır.

    Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!

    “Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”

    Balparmak tesislerine ulaşan tüm arı ürünleri, Balparmak Analiz Laboratuvarlarında en az 100 parametre ile analiz edilir. Bu hususta şeffaflıktan yana olan Balparmak, dünya gıda sektöründe bir ilk olarak faaliyete geçirdiği Priospot sistemi üzerinden tüm ürünlerinin analiz raporlarını yayınlamaktadır.

    Balparmak ürün ambalajları üzerindeki kare (QR) kodu okutarak ya da ID numarasını bu sayfaya girerek, girerek balınızın analiz sonuçlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz!

    PRIOSPOT_MONOFLORA KESTANE_KV GORSEL_211124.jpg (496 KB)
    Doğal Bal
  • Balparmak Ihlamur Balı’nın tek başına tüketilmesi özgün tadının alınmasını kolaylaştırır.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.