![Kayseri Balı](/Data/EditorFiles/img/kayseribali/kayseri-cicek-banner.png)
Balparmak Doğal Kayseri Çiçek Balı
Kayseri, yüksek rakımlı yaylaları ve endemik bitkilerle dolu floral çeşitliliğiyle, besin değeri yüksek ve lezzetli bal üretimi için en uygun ortamlardan biri olma özelliğini taşıyor. Erciyes Dağı’nın eteklerinde yer alan Kayseri, sınırları içerisinde 2 bin farklı türde çiçekli bitkiye ev sahipliği yapıyor. Üstelik bu bitkilerin yaklaşık 300’den fazlasının endemik tür olduğu biliniyor. Bu da Kayseri Balı’nın çok sevilen eşsiz lezzetini kazanmasını sağlıyor!
Siz de bu nefis balın tadını doyasıya ve gönül rahatlığıyla çıkarmak için Balparmak Kayseri Çiçek
Balı’nı hemen şimdi sipariş verebilirsiniz!
![Balparmak Doğal Kayseri Çiçek Balı](/Data/EditorFiles/img/kayseribali/kayseri-bali.png)
Kayseri Balı ve Özellikleri Nelerdir?
Kayseri balı, arıların sadece Kayseri yaylarında yetişen çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal çeşididir. Kayseri’deki yaylaların yüksek rakımlı olması ve sadece bu coğrafyada yetişen endemik bitkilerin sağladığı aroma, Kayseri balının özgün bir lezzete sahip olmasını sağlar. Açık rengi ve yumuşak lezzeti ile öne çıkan Kayseri balı, ilk tadımda hissedilen yoğun bir çiçek aromasına sahiptir.
Kayseri balı, içeriğinde karbonhidrat, vitamin, mineral, enzim ve proteinin yanı sıra belirli mineraller de barındırır. Böylece vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin ve enerji öğelerini karşılamak adına lezzetli bir alternatif sunar. Kayseri balının 100 gramındaki enerji değeri 304 kalori (kcal)’dir.
Kayseri Balı Nasıl Kullanılır?
![Her sabah güne başlarken](/Data/EditorFiles/img/suzme/kasik.png)
Her sabah güne başlarken
![Kahvaltılarda ve ara öğünlerde](/Data/EditorFiles/img/suzme/tabak.png)
Kahvaltılarda ve ara öğünlerde
![Tüm ev yapımı tariflerde](/Data/EditorFiles/img/suzme/yemek.png)
Tüm ev yapımı tariflerde
![Çayda ve tüm içeceklerde](/Data/EditorFiles/img/suzme/cay.png)
Çayda ve tüm içeceklerde
![Kişisel bakımda](/Data/EditorFiles/img/suzme/insan.png)
Kişisel
bakımda
Özel bir aromaya sahip olan Kayseri balının tadını baskın şekilde hissedebilmek için tek başına tüketmeyi tercih edebilirsiniz. Ayrıca ürünü yiyecek veya içeceklerinize ekleyerek de tüketebilirsiniz.
3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu
![Kayseri’nin Bakir Dağlarından](/Data/EditorFiles/img/kayseribali/grid1.png)
Kayseri’nin Bakir
Dağlarından
Arıcılar, mayıs ayının gelmesiyle birlikte Kayseri’nin el değmemiş yaylalarına kovanlarını kurmaya başlar.
![Sadece Doğalı](/Data/EditorFiles/img/bingol/2.png)
Sadece
Doğalı
Erciyes’in temiz havasında yetişen çiçeklerin nektarlarından üretilmiş doğal ballar, yaz aylarında sağılarak tesislere ulaştırılır.
![Her Damlada Kalite ve Tutarlılık](/Data/EditorFiles/img/kayseribali/grid3bal.png)
Her Damlada
Kalite ve Tutarlılık
Kayseri’den gelen çeşitli bal örnekleri analiz edilir. Sadece doğal, kaliteli ve güvenilir içeriğe sahip ballar seçilerek özenle ambalajlanır.
Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!
“Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”
Balınızın gerçekliği, en az 100 doğallık testi ile garanti altında!
Satın aldığınız Balparmak Kayseri Çiçek Balı’nın içeriği hakkında bilgi edinmek için ambalaj üzerindeki kare (QR) kodu okutabilir ya da ID numarasını bu sayfaya girebilirsiniz.
![PRIOSPOT_ANADOLU YUKSEKOVA_KV GORSEL_211124.jpg (553 KB)](http://www.balparmak.com.tr/Data/EditorFiles/img/kestane/PRIOSPOT_ANADOLU%20YUKSEKOVA_KV%20GORSEL_211124.jpg)
-
Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Balparmak iptal etme hakkını saklı tutar.