Balparmak Doğal Kayseri Çiçek Balı
Kayseri, yüksek rakımlı yaylaları ve endemik bitkilerle dolu floral çeşitliliğiyle, besin değeri yüksek ve lezzetli bal üretimi için en uygun ortamlardan biri olma özelliğini taşıyor. Erciyes Dağı’nın eteklerinde yer alan Kayseri, sınırları içerisinde 2 bin farklı türde çiçekli bitkiye ev sahipliği yapıyor. Üstelik bu bitkilerin yaklaşık 300’den fazlasının endemik tür olduğu biliniyor. Bu da Kayseri Balı’nın çok sevilen eşsiz lezzetini kazanmasını sağlıyor!
Siz de bu nefis balın tadını doyasıya ve gönül rahatlığıyla çıkarmak için Balparmak Kayseri Çiçek
Balı’nı hemen şimdi sipariş verebilirsiniz!
Kayseri Balı ve Özellikleri Nelerdir?
Kayseri balı, arıların sadece Kayseri yaylarında yetişen çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal çeşididir. Kayseri’deki yaylaların yüksek rakımlı olması ve sadece bu coğrafyada yetişen endemik bitkilerin sağladığı aroma, Kayseri balının özgün bir lezzete sahip olmasını sağlar. Açık rengi ve yumuşak lezzeti ile öne çıkan Kayseri balı, ilk tadımda hissedilen yoğun bir çiçek aromasına sahiptir.
Kayseri balı, içeriğinde karbonhidrat, vitamin, mineral, enzim ve proteinin yanı sıra belirli mineraller de barındırır. Böylece vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin ve enerji öğelerini karşılamak adına lezzetli bir alternatif sunar. Kayseri balının 100 gramındaki enerji değeri 304 kalori (kcal)’dir.
Kayseri Balı Nasıl Kullanılır?
Özel bir aromaya sahip olan Kayseri balının tadını baskın şekilde hissedebilmek için tek başına tüketmeyi tercih edebilirsiniz. Ayrıca ürünü yiyecek veya içeceklerinize ekleyerek de tüketebilirsiniz.
3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu
Kayseri’nin Bakir
Dağlarından
Arıcılar, mayıs ayının gelmesiyle birlikte Kayseri’nin el değmemiş yaylalarına kovanlarını kurmaya başlar.
Sadece
Doğalı
Çiçeklenme döneminin sona erdiği yaz aylarında bal hasadı başlar. Arıların yalnızca çiçek özlerinden ürettiği katkısız ve doğal ballar, sağma işleminden geçirilerek tesislere ulaştırılır.
Her Damlada
Kalite ve Tutarlılık
Şemdinli’den gelen çeşitli bal örnekleri Balparmak tesislerinde analiz edilir. Sadece doğal, kaliteli ve güvenilir içeriğe sahip ballar seçilerek özenle ambalajlanır.
Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!
“Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”
Balınızın gerçekliği, Balparmak garantisi altında! Balparmak, arıcılardan tedarik ettiği tüm ürünleri, doğallığını tespit etmek için en az 100 parametre doğrultusunda laboratuvar analizlerinden geçirmektedir.
Ürün ambalajı üzerindeki kare (QR) kodu okutarak ya da ID numarasını bu sayfadaki arama çubuğuna girerek balınızın analiz sonuçlarına siz de kolaylıkla ulaşabilirsiniz.
-
Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Balparmak iptal etme hakkını saklı tutar.