Balparmak
Balparmak Anadolu Lezzetleri Muş Çiçek Balı 460 g

Anadolu'nun unutulmaya yüz tutmuş yöresel ürünleri, Anadolu Lezzetleri markasıyla sadece Macrocenter ve seçili Migros'larda satılıyor.

Ürün hikayesi için tıklayınız.
- İÇERİK
-
Balparmak Doğal Muş Balı
Dört tarafı dağlarla çevrili olan Muş Ovası’nda, içerisinde endemik türlerin de bulunduğu binbir çeşit çiçek hayat buluyor. Renkleri ve kokularıyla Muş Ovası’nı cennet bahçesine dönüştüren bu çiçeklerin aroması, arıların çabasıyla doyumsuz bir lezzete dönüşüyor. Balparmak ise Muş Ovası’ndan toplanan bu özel balları en ince ayrıntısına kadar analiz ederek tüm doğallığıyla sizlere ulaştırıyor.
Muş Ovası’nda açan çiçeklerin nefis aromasını damağınızda hissetmek için Balparmak Doğal Muş
Balı’nı hemen şimdi sipariş verin!Muş Balı ve Özellikleri Nelerdir?
Muş balı, arıların yalnızca Muş Ovası’ndaki çiçeklerden ürettiği yöresel bir bal çeşididir. Bu balı benzersiz yapan en önemli özelliklerinden biri ise başta Muş lalesi olmak üzere bölgede yetişen endemik çiçeklerden aldığı aromadır. Açık bir renge sahip olan Muş balı, genel özelliği itibarıyla keskin lezzetli ve yoğun çiçek aromalıdır.
Diğer bal türlerinde olduğu gibi Muş balı da çeşitli enzimler, vitaminler, proteinler, mineraller ve doğal şeker bileşenleri içerir. Bu yönüyle vücudun günlük ihtiyaç duyduğu besin ve enerji öğelerini karşılamak adına lezzetli bir alternatif sunar. Muş balının 100 gramı 304 kalori değerindedir.
Muş Balı Nasıl Kullanılır?
Her sabah güne başlarken
Kahvaltılarda ve ara öğünlerde
Tüm ev yapımı tariflerde
Çayda ve tüm içeceklerde
Kişisel
bakımdaMuş balının kendine has çiçeksi aromasını tüm yoğunluğuyla tadabilmek için ürünü tek başına tüketmeyi tercih edebilirsiniz. Bunun yanı sıra ürünü, yiyecek ve içeceklerinizin lezzet katsayısını artırmak için tatlandırıcı olarak da kullanabilirsiniz.
3 Adımda Doğal Balın Yolculuğu
Muş Ovası’nın
Zengin Florasından
Muş Ovası’nda kovanlar, arıcılar tarafından mayıs ayında kurulur. Arılar, bölgedeki çeşitli bitkilerin nektarlarını toplayarak binbir emekle bala dönüştürür.Sadece
Doğalı
Yazın gelmesi ile birlikte ballar toplanmaya başlar. Kısa süren çiçeklenme dönemi içerisinde üretilen doğal ballar, sağma işleminden geçirilerek tesislere ulaştırılır.Her Damlada
Kalite ve Tutarlılık
Muş’tan gelen çeşitli bal örnekleri Balparmak tesislerinde analiz edilir. Sadece doğal, kaliteli ve güvenilir içeriğe sahip ballar seçilerek özenle ambalajlanır.Priospot Teknolojisiyle Balınızın İzini Sürün!
“Doğal balın kaynağı yalnızca doğadır. Balda hile olup olmadığını kokusuna, tadına ya da görüntüsüne bakarak anlamak mümkün değildir.”
Balparmak Muş Çiçek Balı için üreticilerden tedarik edilen bal örnekleri, Balparmak Analiz Laboratuvarında en az 100 parametre ile analiz edilerek özenle seçilir.
Balınızın analiz sonuçlarına, ambalajlar üzerinde yer alan kare (QR) kod veya ID numarası ile bu sayfadan ulaşabilirsiniz.
-
Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adetin üzerindeki siparişleri Balparmak iptal etme hakkını saklı tutar.
-
-
Anadolu'nun unutulmaya yüz tutmuş yöresel ürünleri, Anadolu Lezzetleri markasıyla sadece Macrocenter ve seçili Migros'larda satılıyor.
Ürün hikayesi için tıklayınız.