Balparmak Süzme Çam Balı 460 g

Kavanoz
28,90 TL


Balınızın izini sürün!

Satın aldığınız her Balparmak kavanozundaki balın analiz raporuna ve çiçek kaynağına ulaşabilirsiniz. Bunun için kavanozdaki priospotu (QR kod) cep telefonunuzla okutmanız yeterlidir.

Dilerseniz, ekrandaki kavanozun üzerinde yer alan priospotu okutarak hemen bir deneme yapabilirsiniz.
Kampanya
  • İÇERİK
  • LEZZET ÖNERİLERİ
  • YORUMLAR
  • Kendine has nefis tadı ve hoş kokusuyla sizi Ege’nin çam ormanlarına götürecek Süzme Çam Balları; özenle harmanlanıyor, uzman güvencesi ve eşsiz Balparmak kalitesiyle sunuluyor.

     

    Süzme çam balının yolculuğu, pamuklu koşnil böceği ile çam ağaçlarında başlıyor. Bu böceğin vücudunda sindiremediği ve çam ağaçlarına bıraktığı sıvıyı bal arıları topluyor, vücutlarından salgıladıkları enzimler ile işliyor.Lezzet tutkunlarının mutlaka tatması gereken çam balının üretimi %90 oranında Türkiye’de, Ege Bölgesi’nde gerçekleştiriliyor. Tüketicilerimize ise 460 g Kavanoz Balparmak Süzme Çam Balı’na sofralarında yer açmak kalıyor!




  • Ballı Biberiyeli Izgara Piliç (4 kişilik)

    Marine etmek için

    • 4 adet Piliç göğüs fileto

    Malzemeler

    • 2 yemek kaşığı Balparmak bal
    • 1 yemek kaşığı yeşil limon suyu
    • 1 adet yeşil limon kabuğu rendesi
    • 1 adet limon kabuğu rendesi
    • 1 diş sarımsak – ezilmiş
    • 4 yemek kaşığı zeytinyağı
    • 1 tatlı kaşığı taneli hardal
    • 2 dal taze biberiye
    • Tuz ve karabiber
    • Servisi İçin
    • 500 g mini havuç
    • 1 yemek kaşığı tereyağı

    Hazırlanışı 

    Marine sosunu hazırlamak için, gerekli malzemenin tamamını oval bir kaba koyun ve çırpma teli yardımı ile karıştırın. Piliç göğüsleri marine sosuna ekleyin ve elinizle iyice karıştırın. Bu karışımı buzdolabında 6 saat bekletin. Izgara izli bir tavada ve kısık ateşte, piliçler altın sarısı renk alıncaya kadar ters düz ederek pişirin. Mini havuçları, tereyağında ve üzerini kapatarak kısık ateşte hafifçe pişirin. Bu reçetenin marine sosundaki bal ürünün çabuk kızarmasına sebep olabilir. Eğer hala içi pişmemiş ise, piliçleri 175 °C önceden ısıtılmış fırında 10 dakika pişirebilirsiniz. Mini havuç yerine, arzu ettiğiniz sebzeler ile servis edebilirsiniz.
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.